Фотомясто - много за фотографията под един покрив ·

 

Услуги

Начало - Услуги - Поръчай онлайн

Поръчай широкоформатен печат Помощ

Цени

×

ПОМОЩ

Как да направя поръчка?

За да направите е поръчка е необходимо да изберете от секция Фотографски услуги - Широкоформатен печат. Следват няколко лесни стъпки:

1.Изберете медия на която желаете да отпечатаме Вашето изображение. Натиснете бутон Поръчай.

2.Въведете вашите данни - име, адрес, телефон и електронна поща. За да преминете към следващата стъпка, натиснете бутон Продължи.

2.Посредством бутон Избери файл, подберете желания файл от вашия компютър.  В полето коментар може да добавите допълнителни изисквания ако имате такива, както и размера в който желаете да получите Вашето изображение.

3.Натиснете бутон - Качи файла. Каченото от Вас изображение ще се визуализира.

4.Повторете стъпки 2 и 3 ако желаете да добавите повече от едно изображение.

5.В поле Получаване отбележете как желаете да получите готовите изображения - на място в нашия магазин или с куриер на посочен от Вас адрес.

6.Натиснете бутон Поръчай.

7. На екрана ще се появи съобщение - Вашата поръчка е приета успешно. Ние ще се свържем с вас на посочените от вас телефон и email.

8. На Вашата електронна поща ще получите съобщения за статуса на поръчката Ви. След като поръчката бъде приета и обработена ще получите ново съобщение съдържащо датата и часа на които може да получите готовата поръчка.

Какви са изискванията към файловете за печат?

TIFF или Jpeg* RGB или CMYK* файл с дълбочина 8 или 16 бита; Мащаб 1:1; Резолюция - 180 dpi минимално; 360 dpi оптималном; прикрепен изходен ICC профил; отсъствие на слоеве, "live" ефекти, нерастеризирани текстове; Желателно е файловете с JPEG компресия да бъдат записани с максимално качество; Имайте в предвид, че CMYK цветовото пространство е "по-тясно" от RGB; Желателно е резолюцията на изображението да е кратна на максимално възможната за печат т.е. 2880 dpi; Желателно е към файла да бъде прикрепен така наречения "source" профил, така както е генериран от изходното устройство - фотокамера, скенер и други. RGB и CMYK са цветови модели, зависими от изходните устройства - т.е., самите стойност R, G, B или C, M, Y и К не носят реална информация за конкретен цвят, така както го вижда човешкото око, а са само стойности на електрически сигнали или количества мастило.
За да бъде свързана дадена RGB стойност с конкретен цвят е необходим профилът.
► Профилите за конкретните медии, на които ще имате възможност извършите печат са Ви необходими единствено и само за екранна визуализация във Photoshop - така наречения Soft Proof. С тяхна помощ ще можете да определите кой рендеринг интент да използваме:
• Relative Colorimetric, ако почти всичко от изображението е вътре в цветното пространство на конкретната комбинация медия/мастило/принтер, или
• Perceptual, ако значителни или пък важни области от изображението са извън цветното пространство - така цветовете в изображението ще бъдат компресирани като цяло, със запазени съотношения между тях, жертвайки в известна степен достоверността, но запазвайки плавните тонални преходи и избягвайки "изрязването" на цветовете извън обхвата.

Предлагате ли довършителни услуги - рамкиране, каширане, опъване на подрамка?

Да, предлагаме по Ваше желание  опъване на подрамка с окачване за стена. Страничните бордове на канавата могат да бъдат отпечатани с бял цвят или с огледално изображение. Поради спецификата на тези услуги поръчката им изисква допълнително уточнение на параметрите. В случай, че желаете такава услуга, моля заявете това във полето за допълнителен коментар към формата за онлайн поръчка. Ние ще се свържем с Вас за доуточняване на детайлите.

 

 

 

×

Captcha нов код
Въведи кода в полето отгоре!

Съгласявам се с общите условия!

Файл (jpg, png, tiff, zip, rar, tar | Максимална големина: 80 MB):

* Максимална големина на файла 80MB.

* Уважаеми клиенти, качването на снимки посредством ZIP файл, зависи в голяма степен и от възможностите на Вашия интернет доставчик. Ако ZIP файлът е относително голям, ние препоръчваме да го разделите на 2 или 3 части с цел по-бързото му и успешно изпращане.
Данни за поръчка

Име:
E-mail: --
Телефон: --
Град: --
Адрес: --
Коментар: --
Промени