Фотомясто - много за фотографията под един покрив ·

 

Услуги

Начало - Услуги - Поръчай онлайн

Поръчай изделие Помощ

Цени

×

ПОМОЩ

Как да направя поръчка?

За да направите е поръчка е необходимо да изберете от секция Фотографски услуги - Изделия с Ваши снимки. Изберете изделие което желаете да поръчате. Следват няколко лесни стъпки:

1.Въведете вашите данни - име, адрес, телефон и електронна поща.

2.Посредством бутон Избери файл подберете желания файл от вашия компютър. В полето за коментар може да добавите допълнителни изисквания ако имате такива, както и ако желаете повече от един брой от изделие.

3.Натиснете бутон - Качи файла. Каченото от Вас изображение ще се визуализира.

4.Повторете стъпки 2 и3  докато добавите всички изображения които желаете да отпечатаме върху избраното изделие.

5.В поле Получаване отбележете как желаете да получите готовото изделие - на място в нашия магазин или с куриер на посочен от Вас адрес.

6.Натиснете бутон Поръчай.

7. На екрана ще се появи съобщение - Вашата поръчка е приета успешно. Ние ще се свържем с вас на посочените от вас телефон и email.

8. На Вашата електронна поща ще получите съобщения за статуса на поръчката Ви. След като поръчката бъде приета и обработена ще получите ново съобщение съдържащо датата и часа на които може да получите готовото изделие.

Често задавани въпроси при поръчка на керамична чаша със снимка:

Има ли ограничения в броя на изображенията, които могат да се поставят върху чаша?

Площта върху която ще бъдат разположени Вашите изображения е 9х20 см.Съветваме Ви да съобразите броя на изображенията с тази площ за да получите продукт с максимално качество. Нашият съвет е да поставите 1 или 2 изображения.

Може ли да се постави текст върху чашата?

Да, може да се постави текст върху чашата. За целта при извършване на поръчката в полето за допълнителен коментар добавете текста, който желаете да изпишем върху чашата.

Ще получа ли индивидуален дизайн на поръчаната чаша?

Всяка една чаша се изработва с индивидуален дизайн по преценка на нашите дизайнери. Могат да се изработят тематични дизайни за определен повод - сватба, рожден ден, годишнини и др. Моля отбележете в полето за допълнителен коментар ако желаете дизайн съобразен с определен повод или пък ако не желаете допълнителна намеса.

Мога ли да мия чашата в съдомиялна машина?

За максимално и дълготрайно запазване качеството на изработения от нас продукт, ние не препоръчваме поставяне в съдомиялна машина.

×

Captcha нов код
Въведи кода в полето отгоре!

Съгласявам се с общите условия!

Файл (jpg, png, tiff, zip, rar, tar | Максимална големина: 80 MB):

* Максимална големина на файла 80MB.

* Уважаеми клиенти, качването на снимки посредством ZIP файл, зависи в голяма степен и от възможностите на Вашия интернет доставчик. Ако ZIP файлът е относително голям, ние препоръчваме да го разделите на 2 или 3 части с цел по-бързото му и успешно изпращане.
Данни за поръчка

Име:
E-mail: --
Телефон: --
Град: --
Адрес: --
Коментар: --
Промени